x

Pjevačici dozlogrdilo da je ismijavaju: Viki izbrisala spot zbog Karleuše!

Folkerka Violeta Viki Miljković izbrisala je sa svog Jutjub kanala spot za pjesmu "Nikom nije ljepše nego nema". Spot koji obilježava početak njene karijere, a zbog kojeg je Jelena Karleuša ismijavala nebrojeno puta u toku njihovog žiriranja u šou-programu "Zvezde Granda", definitivno je njen najveći hit u karijeri, ali to je nije spriječilo da ga ukloni sa svog zvaničnog Jutjub kanala.

U spotu koji je izbrisala Miljkovićeva je sjedila u traktoru, očijukala sa seljakom i hranila kokoške, a to je Mala od skandala umjela i te kako da iskoristi i da je ponizi, rekavši joj da nema stila i da uvijek kaska za modom.

- Violeta, ajde ćuti! Ti da pričaš o modi, nemoj da zasmijavaš. Ti koja si hranila kokoške u onom smiješnom spotu i vozila traktor - rekla je Jelena koleginici u jednom od nebrojeno obračuna pred kamerama.

Iz okruženja bliskog Miljkovićevoj saznali smo da je Viki baš zbog Karleuše, ali i zbog drugih koji osporavaju njene rane radove, riješila da ukloni video-zapis za svoju popularnu pjesmu.


- Sve uvrede koje joj je uputila Jelena Viki su strašno pogađale i samo njeni najbliži znaju koliko joj je patnje donijela. Međutim, ona se uvek trudila da bude odmjerena i da ne pokaže nervozu i ljutnju, pa je govorila da su njihove svađe u svrhu šou-programa i gledanosti. Istina je ipak drugačija i Viki se teško nosila sa Jeleninim uvredama, tako da je zbog nje počela da mrzi svoj spot za pjesmu "Nikom nije ljepše nego nama" i na kraju ga i uklonila sa zvaničnog Jutjub kanala, ostavivši samo audio-snimak pjesme - ispričao je prijatelj Viki Miljković za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)