x

Pohlepa, bahatost ili nešto treće? Jedino Izet Hajrović odbio smanjenje plate!

Skoro svi igrači Dinama nakon dugih pregovora su pristali na smanjenje plata usljed pandemije koronavirusa. Tačnije, svi osim jednog.

Igrači Dinama skoro mjesec dana su pregovarali sa upravom kluba oko smanjenja plata, no na kraju su ipak shvatili da je pošteno pomoći klubu na ovaj način.

Nakon dugotrajnih pregovora uprava Dinama je našla zajednički jezik i sa Francoisem Moubanjeom, tako da je jedini igrač koji je rekao "ne" - Izet Hajrović.


Hajrović je najplaćeniji igrač zagrebačkog kluba s godišnjom platom od 850.000 eura, no nije se želio odreći ni jednog centa koji mu pripada, pišu hrvatski mediji.

Hajroviću ugovor s Modrima ističe ove zime i ovim potezom je već sada zatvorio sebi vrata Maksimira, a upitno je hoće li odigrati više ijednu utakmicu u dresu Dinama.



(Klix)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/KyhBlpP