x

VELIKA CIFRA U PITANJU

Pokojna Divna Karleuša posudila novac od Dragane Mirković: Jelena joj vratila dug!

Jedna od najvećih zvijezda svoju muzičku karijeru započela je sredinom devedesetih, a u godinama koje su uslijedile izdvojila se sa nekoliko albuma, sa kojih se i dan danas slušaju hitovi: “Samo za tvoje oči” “Manijak”, “Ko ti to baje”, “Kasino” i tako dalje. 

Ona je danas jedna od najbolje stilizovanih pop diva, a njene odjevne kombinacije vrijede i po nekoliko hiljada eura. Ono što se nije mijenjalo od samih početaka pa do danas je da Karleuša nikada nije prestala da intrigira javnost, kako svojim stajlingom, pojavom tako i interesantnim životom ali i intervjuima.


Karleuša je već sa 16 godina izrazila želju da postane pjevačica. Imala je podršku svoje majke Divne, ali nisu imale dovoljno finansijskih sredstava za njen prvi debi album, zbog inflacije i izazovne ekonomske situacije u zemlji.


– Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je gorio u ratnom plamenu, a ja sam te ’95 – te snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vrijeme imala novinarsku platu dvije marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape – bila je iskrena Jelena.


Naša najveća diva bila je ubijeđena da će njena popularnost biti van svih granica. I, nije pogriješila. Dodala je potom:

– I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvijek sam ih nekako krpila i lijepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na tv – u, nasmijana, puna sebe, ubjeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulijepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opšte poznata JK. Dragani sam vratila novac – napisala je prije nekoliko godina na svom profilu Jelena Karleuša.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.