x

tri decenije od svadbe

Popularna pjevačica je na Breninoj svadbi uhvatila bidermajer, a onda našla ljubav svog života!

Pjevačica Lepa Brena i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović napravili su gala svadbu kojoj je prisustvovao krem srpskog društva. Sudbonosno „da” su izgovorili prije tri decenije, a i dan danas se prepričava koja dama je uhvatila bidermajer na njihovom vjenčanju.

Brojne zvijezde prisustvovale su ovom slavlju, a jednoj pjevačici posrećilo se i da uhvati bidermajer koji je Brena bacila. U pitanju je pjevačica Dragana Mirković koja se udala devet godina kasnije pošto je uhvatila bidermajer, a pjevačica nije ni slutila da će svojoj koleginici donijeti sreću.


Podsjetimo, Dragana Mirković se 2000. godine udala za Tonija Bjelića. Danas njih dvoje uživaju u srećnom braku i imaju dvoje djece - kćerku Manuelu i sina Marka koji ne vole da se eksponiraju u javnosti.

Pjevačica sa suprugom živi u porodičnom domu u Beču, a ne krije da će se uskoro preseliti u svoj dvorac u Beču, koji je napokon završen.


– Ja se uskoro selim u dvorac, ono što se pisalo, to nije bilo iz dvorca nego iz moje kuće, korona je i to usporila, ali nebitno, selim se, sad će mi biti zabavno do besvijesti. Sad dolazi moj dio da uživam i radim neke stvari, Toni je završio svoj dio, sad je red na mene – otkrila je ona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.