x

LEGENDARNI IRAC

Poznat datum Mekgregorovog povratka u oktagon: Objavio imena naredna tri protivnika

Mekgregorov posljednji meč u UFC-u bio je u julu 2021. godine, kada je pretrpio lom noge u borbi protiv Dastina Poirijea

Konor Mekgregor (Conor McGregor) tvrdi da se sigurno vraća u oktagon na događaju UFC 296 u decembru, a protivnik će mu biti Majkl Čendler (Michael Chandler).

Iako svi znakovi upućuju na to da Mekgregor prvo mora ući u program testiranja Američke antidopinške agencije (USADA) koji zahtijeva dva čista testa tokom šest mjeseci prije nego što uđe u kavez.

On je tokom intervjua za „talkSport“ udvostručio tu ideju. On je kazao da će se suočiti s Čendlerom u decembru, prije nego što pažnju preusmjerni na borbu za titulu „BMF“ s Džastinom Gejdžijem (Justin Gaethje) i trilogiju s Nejtom Diazom (Nate).

- Čendler sljedeći, decembar. Morat ću ga slomiti. Onda Gejdži „BMF“ i na kraju trilogija s Nejtom – kazao je Irac.

Predsjednik UFC-a Dana Vajt (White) uvjerio je svijet da je borba s Čendlerom još plan, a Mekgregor samo voli igrati igrice sa svojim protivnikom.

Mekgregorov posljednji meč u UFC-u bio je u julu 2021. godine, kada je pretrpio lom noge u borbi protiv Dastina Poirijea (Dustin Poirier).

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.