x

TRAGEDIJA U BEČU

Poznati motivi ubistva bivšeg reprezentativca: Ubica najbolji prijatelj

Dan nakon ubistav procurili su detalji ovog slučaja


Austriju i cijelu Evropu šokirala je tragedija koja se dogodila u Beču, gdje je iz pištolja u glavu upucan bivši austrijski reprezentativac Volkan Kahraman. Napadač je bio njegov najbolji prijatelj koji je nakon što ga je ubio presudio i sebi.

Žestoka svađa u kafiću

Dan nakon ubistav procurili su detalji ovog slučaja, a izgleda da je motiv bila ljubomora. Svađa između Kahramana i njegovog prijatelja Orhana S. je počela u jednom kafiću u Beču, a povod je bio taj što je Kahraman navodno imao ljubavnu aferu s prijateljevom suprugom. Svjedoci kažu kako je svađa u kafiću bila žestoka, ali niko nije ni slutio da će doći do krvoprolića.

Dvojac je nakon svađe mirno napustio kafić, a onda je Orhan izvukao pištolj i upucao Kahramana u glavu. Svi koji su bili u kafiću su skočili, a ubrzo su vidjeli kako se napadač presudio i samome sebi. Njihov zajednički prijatelj je izjavio kako ih je samo noć prije vidio zajedno u izlasku.

Noć prije bili zajedno

- Šokiran sam. Noć prije su bili zajedno. Ne mogu vjerovati što se dogodilo - rekao je bivši fudbaler Veli Kavlak, koji je poznavao obojicu.

Policija još istražuje detalje ovog stravičnog slučaja, a izgleda da je motiv poznat.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.