x

Sa Avale u luksuz u centru Beograda! Poseban kutak za psa, brutalan namještaj: Kćerka Lee Kiš otkriva da joj mama ne dolazi u posjetu i zašto nikada neće živjeti sa dečkom! (FOTO)

Kćerka Lee Kiš, Sara-Mia Jokić, koja je, poput majke, otisnula u voditeljske vode, odselila se iz porodične kuće i preselila se u svoj stanu u centru Beograda.

To je njen djevojački kutak čiji enterijer je sama je osmislila.

"Ne mogu da kažem da sam se u potpunosti odselila, ali definitivno stan doživljavam kao svoju oazu. U porodičnoj kući sam razmažena, dok sve obaveze samostalnog života prihvatam vrlo ozbiljno kada sam ovdje", rekla je Sara.

Društvo joj pravi pas, koji u njenom stanu ima svoj kutak. 


"Vrlo protiv življenja u paru dok se ne stupi u bračne odnose, tako da zaista ne razmišljam o tome da ovdje bilo koga uselim. Taj trend zajedničkog života, bez plana za dalje u smislu osnivanja porodice, nije u mom stilu. Ja sam više za klasično zabavljanje, dok ne dođe trenutak kada ću odučiti da se udam. Onda možemo da razmišljamo o zajedničkom životu".

Mama Lea joj ne dolazi često u posjetu. 


"Moja mama je žena za sve. Kad god imam neki problem, ne zovem majstora, vjerovali ili ne , ona se sjajno snalazi što se rješavanja kućnih problema tiče i mnogo sam od nje naučila", rekla je mlada voditeljka.

Podsjetimo, Lea se zasitila gradskog života, a pa se sa suprugom preselila u vikendicu na Avali koju već godinama ima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.