x

Saša Matić priredio čarobnu noć u Coloseum Clubu! (FOTO)

Jedan od najboljih muških vokala ovih prostora, i vlasnik mnogobrojnih hitova Saša Matić još jednom je napravio noć za pamćenje u sarajevskom klubu Coloseum.

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Baš kako se i očekivalo za ovaj nastup se tražila karta više, ali zbog ograničenog broja mjesta mnogi će morati sačekati Sašin naredni dolazak kako bi uživali u sjajnoj interpretaciji ovog pjevača.

Svoj nastup počeo je sa pjesmom „Nađi novu ljubav“ , a zatim su se redali dalje njegovi hitovi a na posebno oduševljenje naišao je blok pjesama njegovih kolega i velikih zvijezda koji su ostavili veliki trag na muzičkoj sceni, te se na poseban način prisjetio tragično stradalog Šabana Šaulića.


Apsolutno sve pjesme publika je pjevala u glas sa Sašom pa čak i nekoliko puta ga nadjačala sto je posebno oduševilo Sašu:

Uvijek se podsjetim zašto ovoliko volim Sarajevo i zašto je ovo grad u kojem imam najljepše nastupe, ovdje je posebna energija , velika ljubav i hvala vam na tome. Jednostavno Sarajevo i sarajevska publika mi je ušla u srce zauvijek – a zatim logičnim slijedom za kraj svog nastupa otpjevao je pjesmu „Sarajevo ljubavi moja“.

Dodao je da se uvijek rado vraća u Sarajevo, grad gdje ima mnogo prijatelja.

Club Coloseum i naredni vikend nastavlja sa dobrom zabavom , ovoga puta uz energičnu Gocu Tržan.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)