x

Senad pred Brenom spomenuo djevojke i da se "ne bi reklo da je Boba baš oženjen", ona odgovorom iznenadila

Je l' vi to meni hoćete da natjerate suze na oči ili hoćete da budem srećna? Pa, kakav je to muškarac koji se ne dopada i drugim ženama? - dio je Breninog odgovora

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Folk diva Lepa Brena posjetila je Sarajevo povodom zakazanih koncerata u tamošnjoj Zetri, a tom prilikom je gostovala i kod Senada Hadžifejzovića na Face televiziji.


Na početku razgovora voditelj je istakao da kod njega može da priča o svemu, aludirajući i na to što su nedavno na HRT-u napravili haos jer je u emisiji u kojoj je gostovala pričala o svom brendu donjeg veša i čarapa.

NAJČITANIJA VIJEST:

Zara u Sarajevu pusta: Influenserica snimila stanje u trgovini brenda nakon poziva na bojkot

Moram da priznam da mi nije bila, zaista, namera, ali ja očekujem da sa voditeljima, kad vodimo konverzaciju, da vi meni kažete: "Breno, nećemo o tome, sad ćemo da Vas pitamo nešto drugo" - sa osmehom je rekla Brena.


Na pitanje da li je kroz život imala neke nadimke, Brena se prisetila detinjstva, ističući da joj je majka najsnažnija figura u životu.


- Ne, moja majka je davala nama imena. Moja sestra se zove Faketa, brat Faruk, i kad sam se ja rodila rekla je "pa, ajde i njoj ćemo da damo nešto na F". Moje pravo ime je Fahreta. Htela je da nam da imena koja ne mogu da se skraćuju. Znala sam da, kad kaže "Fahreta"... Bila je snažna, karakterna ličnost, sve što sam u životu naučila, naučila sam od svoje majke, kako biti jaka i snažna, a kako biti isto tako i nežna onda kada treba. I onda, kad ona kaže "Fahreta", sve mi je jasno. Hvala Bogu niko me ne zove tako (smeh). Kod nas se znao red. Pola osam, otac već sedi, uzeo je meze i rakijicu, mi kupanje i svako ide u svoju sobu. Ili se igraš, ili učiš. Nema treće stvari - istakla je.

Kako je rekla, neobično je to što u poslednje vreme često plače uz neke pesme, iako ih je do sada izvela na hiljade puta.


- Pevam "Ja nemam drugi dom" i vidim neku osobu koja počne da plače i gotovo. Ja se rasplačem i... To je proces koji je emotivan - priznala je Brena.


Ona je tokom razgovora vrlo emotivno govorila o svom suprugu Bobi Živojinoviću, ističući da joj je on najveća podrška, da se pored njega oseća sigurnom, te da može i da plače i da bude ono što zaista jeste, u svakom trenutku.


Nakon što ga je pohvalila, voditelj je "bacio" jednu šalu.


- Ti tako fino o njemu, a prošli put kad je on bio ovde, kad smo imali intervju, otišli smo u klub... Pa, u društvu s onim curama, ne bi se reklo da je on baš nešto oženjen - kazao joj je Senad Hadžifejzović.


Brena je počela da se smeje, a onda je "razvalila" odgovorom.


- Je l' vi to meni hoćete da naterate suze na oči ili hoćete da budem srećna? Pa, kakav je to muškarac koji se ne dopada i drugim ženama? Ali... Kakva bi to bila žena koja se ne dopada i svim ostalim muškarcima? (smeh) Znate, obično kod nas govore "E, ne diraj lava dok spava", a ja imam i mali pandan toj priči... Ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu (smeh) - objasnila je Brena.


Senada je zanimalo i kako je zovu njeni, kod kuće.


- Deca me zovu "mader" ili majko. Filip me zove Beki. A Boba... Boba me zove samo "ženo". To sam i nekako navikla, kad kaže "ženo" onda se i okrenem, a kad me neko zove Breno ili Beki, znam da nije on pa se i ne okrećem (smeh) - istakla je.

NAJČITANIJA VIJEST:

Ovo je mali Noa (3) koji se bori za život nakon što ga je pretukao dječak (12): Udarao ga kaišem, lupio o zid


Na pitanje šta joj znači Bosna, rekla je:


- Znači mi identitet moje mladosti, onog gde sam odrasla, gde jednostavno čovek pripada, nešto što voli - mentalitet, kulturu, hranu, ljude, različite običaje, proslave... Prosto, nekako, voliš. To je deo mene.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.