x

bijesna

Snežana Dakić o Miki Aleksiću: Nisam pustila kćerku da ide u njegovu školu da bi je ponižavao! Svi njegovi postupci su poremećeni!

Voditeljka Snežana Dakić gostovala je u jutarnjem programu gdje se govorilo o slučaju Miroslava Aleksića kojeg su nekoliko djevojaka, koje su pohađale njegovu školu glume, optužile da ih je ss..ovao i s..sualno uznemiravao.

Snežana se dotakla Mikinih metoda u čuvenoj školi, te je istakla da ona nije željela da upiše svoju kćerku kod njega na časove.

"Meni je najtoplije preporučivano da upišem svoju kćerku u tu školu jer je bila talentovana. I eto, kao popularno je da djevojčice idu u glumačke škole. Međutim, kada sam ja čula da taj čovjek vrijeđa djecu, da je brutalan prema njima, što se i znalo. Smatrala sam da dijete ne treba da prolazi kroz takav dril i da niko ne treba da ponižava ničije dijete.


Ta metoda je davno prevaziđena i pokazala se kao veoma štetna i pravi loše ličnosti od njih. Pravi nesigurne ljude, to nije nikakvo čeličenje. Tako da ja dijete nisam dala u tu školu i to je dobro", rekla je Snežana i dodala:


"Svi ti njegovi pristupci su krajnje poremećeni. Ranije se smatralo da je dobro da ti neko čeliči dijete na taj način, ali psihologija je to prevazišla. Ne treba niko nikoga da bičuje", objasnila je voditeljka u "Novom jutru".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.