x

ŠOK NA NASTUPU EDITE ARADINOVIĆ! Bivši dečko joj poslao buket, njena poruka puna masnih PSOVKI, a onda ZAFRLJAČILA cvijeće (VIDEO)

Pevačica Edita Aradinović ponovo se našla u žiži interesovanja javnosti, jer je snimak sa njenog poslednjeg nastupa postao viralan.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Naime, Edita je od, kako tvrdi, bivšeg dečka dobila buket na nastupu.

NAJČITANIJA VIJEST:

Prodali dva stana i potrošili svu ušteđevinu za krstarenje koje je otkazano: “Uskoro bismo mogli biti beskućnici”

- Jao, ljudi, evo, dobila sam cveće od svog bivšeg dečka, sa kojim sam bila pet godina. Ako neko može da snimi, bilo bi divno. Ja želim da mu poželim, da kažem da me boli k***a i da se nikad neću pomiriti sa njim! D***j ga! - uzviknula je Aradinovićeva, pa bacila buket iz sve snage u publiku.

Prisutni su sve vreme vrištali, dok je ona nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo.

Edita se, podsetimo, nedavno obratila javnosti i rekla sve što joj je na duši. Ona se tad dotakla svojih početaka, koji, kako navodi, nisu bili sjajni.

- Bio je to neki septembar 2009. godine, gde sam u dogovoru sa drugaricom odlučila da se prijavim za "Zvezde Granda", rekavši samo mami i tati... Tata me je vozio, a mama je radila (u dve smene) i ljutito čekala da se javim! I tako ti ja na prazan stomak, u stvari popila sam četiri kafe i dve guarane, odem na audiciju u air max-u i šuškavcu sa jednom željom! Da pevam! Bez plana, bez očekivanja, sa ogromnom željom u grudima da ostvarim svoje snove i majci i sebi obezbedim lep život! Budući da sam bila jako stidljiva, možete da čujete koliko sam intonativno bila loša, i generalno tvrda, da bi čovek pomislio: "Od ove ništa neće biti". Nit' sam specijalno lepa, nit' sam specijalno otpevala, ali sebe u sebi nikada nisam promenila, od kad znam za sebe do dana današnjeg sam ona ista Edita, samo mnogo ponosnija na sebe, jer sam uprkos svim pritiscima uspela da ostanem svoja! Hvala nebesima i svim nedaćama! Ovo je samo početak! Nastojim da ovo znanje i ljubav prenosim, a ne da čuvam za svoje du*e i hranjenje svog ega! Ko razume, shvatiće! - napisala je Edita na svom Instagram profilu, uz video iz pomenutog takmičenja.

- U moje vreme to je bilo ovako, a vaše je mnogo lepše i lakše, zato negujte sebe u sebi! Nema ništa lepše kad lepo starite, kad vas ljudi vole onakvi kakvi ste i kad možete da se pogledate u ogledalo, a da znate da nikome niste odmogli!

Svaka akcija ima reakciju! To ne znači da, ako vas neko dira, ne treba da mu j***te mamu, nego da nikog ne dirate prvi, gde možete uvek ostavite nešto dobro iza sebe, pa makar to bio i savet!

NAJČITANIJA VIJEST:

PRIJETI MU DOŽIVOTNI ZATVOR: Tiktokerku zadavio električnim kablom, pa je u tuš-kabini raskomadao

A vama neka ovo bude dokaz da ništa nije nemoguće! Mala iz huda, mlada i luda! Pucam! Karaburma! - dodala je ona tom prilikom.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


kurir.rs/blic/foto-video: editaaradinovic


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.