x

Spa centar, samcati luksuz: Pogledajte u kakvom karantinu uživa Ceca dok se oporavlja od korone! (Foto)

Ceca Ražnatović potvrdila je da ima koronavirus, a naredni period koji će biti u karantinu provešće u svojoj vili na Dedinju sa sinom Veljkom, koji je takođe pozitivan na kovid 19.

Kao što smo pisali, njegova supruga Bogdana Ražnatović i beba stara devet dana su u Titelu, u kući njegove tašte i tasta. Iako je mnogima teško pala izolacija u vrijeme pandemije, pjevačici tek sada predstoji period kada bukvalno neće kročiti na ulicu. Ražnatovićeva nikada nije otvorila vrata svog doma za medije, ali zbog Instagrama i Anastasija i ona često objavljuju detalje koji otkrivaju u kom luksuzu uživa njihova porodica.


Međutim, upravo zbog tog luksuza Ceci će vjerovatno lakše pasti dani u kući, jer u svom domu ima bogat sadržaj. Ražnatovićeva prije svega ima prostranu dnevnu sobu sa više televizora. U dnevnom boravku ima dosta skupih detalja i komada namještaja, od vrijednih slika i ostalih umjetnina, pa do preskupih ukrasa. U tom dijelu kuće Ceca provodi najviše vremena, a nije ni čudo jer je taj prostor po svemu sudeći prijatan i zbog prirodnog osvjetljenja.


Ni relaksacija joj isto neće nedostajati, jer u sklopu vile ima ogroman novoizgrađeni spa-centar, gdje može da provode i cijeli dan ako to želi. Takođe, u sastavu kuće Ceca ima i veliku salu, gdje obično organizuje proslave. Nakon rođenja unuka Željka ona je počela da vježba, i to baš u svojoj kući. Tako pjevačica ima mogućnost da odabere ne samo prostoriju već í sprat na kome će trenirati u svojoj vili. Samo što joj za vrijeme dvonedjeljnog karantina neće dolaziti trener, ali je tu Veljko, koji može da je uputi koje vježbe da radi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.