x

opleo po stanijinom bivšem

Sponzorušice mala, Stanija ti je plaćala gaćice, telefone, ljetovanja i zimovanja: Asmin poslao žestoku poruku Marku Markoviću!

Asmin Durdžić oglasio se nakon izjava Marka Markovića na temu Asminove veze sa njegovom bivšom djevojkom Stanijom Dobrojević.

Sada je već jasno da Asmin nikome ko krene na njega i Staniju ne ostaje dužan, pa mu nije dugo trebalo ni da odgovori njenom bivšem sa kojim je bila tri godine.

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, ljetovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A, tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš vjerenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu! Bolje se pokrij po ušima, p....čiću - poručio je Asmin putem Instagram storija.


Podsjetimo, Marko je o Staniji i Asminu rekao sljedeće:

- Što se tiče te situacije, nisam baš najbolje ispratio. Kao što znate, Stanija i ja smo bili tri godine zajedno, imali smo lijepu i normalnu vezu. Što se Stanije tiče, nemamo nikakvog kontakta, ali ovo koliko sam ispratio, čuli smo dvije strane priče, niko ne zna šta je tu istina.


Potom se dotakao priča da je Stanija rasturila brak Aneli i Asmina, iako on tvrdi da se nikada nisu vjenčali.

- Ali ko god da se umiješa u nečiji brak, za to nema opravdanja nikakvog. Jer kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - poručio je Marko Marković za Republiku.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.