x

SrediMe, servis za ljubitelje ljepote, stigao u Sarajevo!

Sarajevo se odnedavno svrstalo u red evropskih gradova u kojima je tretman u salonima ljepote moguće odabrati i zakazati – onlajn. Ne morate više tražiti brojeve telefona salona, čekati da vam uposlenici odgovore na poziv, pa zatim krenu da listaju svoje sveske i traže svoj slobodan termin… termin koji možda vama i ne odgovara… Postoji i lakši način!

SrediMe.ba je regionalni internet servis koji je od sredine juna 2020. godine prisutan i u Bosni i Hercegovini. Za sada posluje samo u Sarajevu, ali u toku su i proširenja na druge gradove naše države. Princip je veoma jednostavan, posjetite lokaciju www.sredime.ba, na kojoj možete istraživati po salonima ili po željenoj usluzi i kliknuti na željeni termin. Vaše zakazivanje se automatski šalje izabranom salonu i potvrdu ćete dobiti na e-mail u najkraćem roku. Što je još bitnije, sigurno nećete zaboraviti na termin, jer ćete dobiti i e-mail i SMS podsjetnik, tako da je zadovoljstvo zagarantovano.

Za sada je na SrediMe.ba prisutno već više od 40 salona ljepote iz svih oblasti estetike i u ponudi je preko dvije hiljade usluga, tako ćete zasigurno moći da za sebe pronađete nešto što vam prija, bilo po cijeni, bilo po terminu ili po ambijentu salona u kome ćete se osjećati ugodno. Saloni su predstavljeni velikim brojem svježih fotografija, sve usluge su navedene po aktuelnim cijenama (cijene su iste kao što su i u salonu), a možete vidjeti i veliki broj radova salona i potražiti inspiraciju za novi izgled u dijelu pod nazivom LookBook. Na ovaj način zakazivati se može 24 sata dnevno, tako da se ljepoti možete posvetiti onda kada imate vremena i kada vam to odgovara.

I na kraju, ali veoma bitno, ovo je odličan način da obezbijedite sebi vrijeme za ljepotu, a da ne morate provoditi vrijeme u čekanju u salonu, niti morate više puta odlaziti u salon, prvo da zakažete termin, a zatim izvršite uslugu. SrediMe.ba je tu da Vam uštedi vrijeme i učini frizerske i kozmetičke salone bližim i dostupnijim!

SrediMe je i na Facebooku i Instagramu: 
https://www.facebook.com/SrediMeBa
https://www.instagram.com/sredimeba


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy