x

konačno sretna u ljubavi

Tanja Savić prvi put pokazala dečka: Zgodni pilot je osvojio njeno srce, pa odveo na luksuzno putovanje!

Pjevačica Tanja Savić trenutno odmara u Egiptu, i to sa novim dečkom kojeg je sada prvi put pokazala javnosti.

Tanja je nakon naporne ljetnje sezone uzela odmor, i otputovala na luksuznu destinaciju sa novim dečkom, koji je pilot po zanimanju.

Naime, Tanja je na Instagramu pokazala dvije njihove fotografije, na kojima se vidi kako uživa pored zgodnog pilota Muhameda Mukija Bešića.


- Uvijek sebi možeš da daš novi početak, jer nikada nije kasno da budeš ono što želiš! Ljubav! Hrabrost! - napisala je ona u opisu.

Tanja Savić se, podsjetimo, još uvijek nije zvanično razvela od supruga Dušana Jovančevića, sa kojim ima dva sina.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA BOGU DA SAM KONAČNO DOBIO SVOJ KREDIT SA KAMATOM OD 3%. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ MAJKA SAM 3 DJECE RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, TREBAO MI JE ZAJAM POČETKOM OVE GODINE I BIO SAM PREVAREN NA MREŽI. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM, KAKO MI GOVORIMO, BOŽIĆNI ZAJAM JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI ZAJAM OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM OD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI IZLAZ KAKO MOŽETE DOBITI JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRE FRANKE. LJUBAZNO JE KONTAKTIRAJTE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: [email protected]