x

Tri plaže idealne za odmor s djecom

Trstenica je šljunkovita plaža koja u plićaku ima pijesak, što je idealno za osjetljive dječje nožice.

U potrazi za idealnom plažom za mališane želimo u prvom redu jednostavan ulaz u more, plićak, pijesak ili sitan šljunak, nepostojanje ježeva i čisto more.

Ono što nas pri tome sljedeće veseli, ali nije uvjet, jesu i tuševi, kabine za presvlačenje ili dodatni sportsko-rekreacijski sadržaji.

Dražica, Biograd na Moru

Dražica se nalazi u neposrednoj blizini centra Biograda na Moru, uz gustu borovu šumu i uređeno šetalište (i parkiralište).

Ta je plaža, inače vlasnica plave zastave, idealna za djecu zbog ugodnog sitnog šljunka, blagog ulaza u more i niza primamljivih sadržaja za mališane, kao što su tobogan, autići, trampolin i dr.


Trstenica, Orebić, poluotok Pelješac

Trstenica je šljunkovita plaža koja u plićaku ima pijesak, što je idealno za osjetljive dječje nožice. Smještena je uz autokamp Trstenicu u Orebiću, a odlična je jer pruža i hladovinu pod borovima uz samu plažu. Plaža nudi i razne sportske sadržaje, ležaljke, suncobrane, a dobro je što su u blizini i trgovine.


Sakarun, Dugi otok

Na sjevernom dijelu Dugog otoka, okružena borovom šumom, krije se 800 metara dugačka, prekrasna pješčana plaža doduše ne baš tako zavodljivog imena – Sakarun.

Gotovo nepregledan plićak umirit će roditelje čija djeca još ne plivaju kao ribice. Uz plažu su i dva lokala s hranom i pićem, a djeci će se posebno sviđati povedete li ih na plažu vozom koji redovito vozi iz Božave i nazad.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.