x

sve rekla

Trošila 100 eura za taksi, napustila školu, a danas može sve sebi da priušti: Velika ispovijest Tamare Đurić, ove detalje niste znali!

Starleta Tamara Đurić rođena je u Smederevskoj Palanci, ali je za vrijeme bombardovanja živjela u Kosovskoj Mitrovici u rodnom gradu njenog oca.

Kako je ranije ispričala na Kosmetu je doživjela brojne neprijatnosti prvo kada su im bacili bombu u dvorište, zatim su im Albanci otimali članove porodice, a morala je i da nauči albanski kako bi opstala u surovom svijetu.

Tamara je otkrila da je kao dijete bila buntovna, te da se tukla i sa sestrom Aleksandrom koja je uvijek slušala roditelje. Ranije je priznala da je na plastične operacije dala preko 50.000 eura, te da je samo grudi operisala deset puta, a ko bi rekao da je kao mala bila ošišana kao dječak i da je voljela da igra fudbal.


"Mnogima će djelovati čudno, ali sam skromna. Danas sebi mogu da priuštim da odem u bilo koji restoran, a ja najviše volim da jedem pljeskavicu i pijem pivo. Kada me suprug Nikola pita: 'Gdje ćemo na večeru?', odgovorim mu: 'Ajde da kupimo pljeskavicu i odemo kući'... Više volim da provodim vrijeme sa svojom čistačicom i da sa njom satima pričam nego da sjedim sa nekim bitnim ljudima", rekla je Tamara Đurić.

Poslije Osnovne škole upisala je gimnaziju u rodnom gradu, ali je završila samo prvu godinu, nakon čega se sa 15 godina preselila u Beograd, jer joj je kako kaže bilo dosadno u Palanci.


"Roditelji su mi slali novac, ali nedovoljno za moje potrebe. Trebalo mi je 100 eura dnevno da bih taksijem iz Kaluđerice došla do škole, da bih kupila šta mi treba, sjela sa drugaricama na piće, izašla u klub... Pošto sam u međuvremenu upisala akademiju za frizera, srednju sam završila vanredno. Zaposlila sam se u jednom frizerskom salonu kako bih pokrila sve troškove. Uporedo sam se bavila i modelingom. Lijepo sam zarađivala", istakla je ona.

Tamara je završila i privatni fakultet za osiguranje i bankarstvo, a sa 24 godine je upoznala Dejana Palića Makaronu i prestala da frizira, jer je on za nju imao bolje planove.


"Prvo sam počela da vodim njegove firme u Beogradu, a kasnije i u Rusiji. Makarona je biznismen koji gradi zgrade i ima svoj fudbalski klub, a ja sam mu bila desna ruka. Kod njega sam odlično zarađivala. Bili smo sedam godina zajedno", ispričala je Tamara koju danas nerijetko viđamo u skupim i moćnim kolima.

Dok je bila u vezi sa Makaronom, 2015. godine je ušla u rijaliti "Farma". Sav honorar je dala u humanitarne svrhe. Tamara kaže da danas nema tih para za koje bi se našla pred kamerama, ali se ipak ne kaje što je živjela na imanju u Lisoviću.


Po izlasku iz rijalitija uživala je u slavi, sve dok 2017. godine nije završila u bolnici, boreći se za život. Tamara je u želji da poveća zadnjicu stavila akva-filer, za koji tada nije znala da je opasan po život. Dobila je sepsu, ali se srećom sve dobro završilo.

"To mi je bio jedan od najtežih perioda u životu! Ljudi su govorili da sam glupača koja je mogla da umre zbog zadnjice! Kada se sve to dešavalo, duhovnik mi je rekao: 'I šta ako sad umreš?! Šta si ostavila iza sebe?'. Našalila sam se i rekla: 'Pjesme'. Ali sam shvatila da nisam ništa. Zato sam počela da razmišljam o stvaranju porodice", otkrila je Tamara.


Godinu dana od nemilog događaja Đurićeva preko prijatelja upoznaje svog sadašnjeg supruga, Nikolu Kačarevića sa kojim ima kćerku Tamaru. Poslije samo jednog razgovora znala je da će joj biti muž! Vjenčali su se u oktobru 2021. godine u Hramu Svetog Save.

Tamara Đurić je nedavno tužila hirurga iz Turske jer joj je "uništio" nos, kako kaže zbog toga što nije htjela da spava s njim, a nedavno je sve šokirala kada se na jednom događaju pojavila u kolima Hitne pomoći sva u zavojima i maskirana u Majkla Džeksona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.