x

Trudna Tamara Đurić pokazala oca svoje bebe: Za njega će se udati za par dana! (Foto)

Starleta Tamara Đurić izgovoriće sudbonosno "da" svom izabraniku Nikoli sa kojim čeka bebu, na veliki srpski praznik Vidovdan, 28. juna .

Ona je nedavno objelodanila da se vjerila, te da je u drugom stanju, a portal Pink.rs otkrio je svoja saznanja o glamuroznoj svadbi koja je u pripremi:

- Na planiranju ove svadbe se dugo radi i ništa nije prepušteno slučaju, a Tamara tačno zna šta hoće. Ona je još odavno zacrtala kakvu vjenčanicu želi za svoj poseban dan i to će i ostvariti. Na haljini radi dosta ljudi, svakog dana 10 ljudi ručno šije satima, 20 ruku je tu da svaki detalj bude besprijekoran.


- Haljina će cijela biti od kristala i bisera. Pored toga, za nju se radi i prava kraljevska kruna koju će nositi na glavi, a koja će sigurno ostaviti sve bez teksta. Nikola i Tamara žele pravu tradicionalnu svadbu, tako da će prvi ples odigrati uz pjesmu "Vidovdan" - kaže za Pink.rs izvor blizak Tamari.

Tamara na društvenoj mreži Instagram ne eksponira svog partnera, međutim, juče je fotografiju na kojoj jede sladoled sa jednim muškarcem, a mnogi su posumnjali da je to baš njen vjerenik:

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.