x

tuga

Tužne vijesti stižu iz doma Suzane Mančić: Voditeljku zadesila iznenadna smrt u porodici, hitno se oglasila slomljena!

Voditeljka Suzana Mančić rastužila je sve na društvenim mrežama kada je objavila da je izgubila dragu osobu sa kojom je dijelila i dobro i zlo.

Prije 14 godina Suzana je ostala bez svoje majke Vere čiji je odlazak teško podnijela, koja je nakon smrti supruga, Suzaninog oca, do kraja života živjela sa voditeljkom i njenim kćerkama Natalijom i Teodorom.


Nekadašnja "loto devojka" govorila je koliko ju je majčin odlazak promijenio, koliko je tada sazrela, korigovala svoje stavove, odnos prema životu i kćerkama. Verino prisustvo i podrška puno su joj značili, čak i u periodu kada je odlično zarađivala i postala samostalna žena, majčini komentari i savjeti bili su presudni u razvoju njene karijere i privatno. Veliki uticaj na Suzanino odrastanje imala je i teta Nadežda Rašić koja je sada napustila ovaj svet. Tuga Suzane Mančić je velika, što je i podijelila sa pratiocima na "Instagramu".


- Odlaze da bi se ponovo našli : Vera, Lale i Nada . Odgajali nas, njegovali, bili uz nas uvijek kada treba, Nadežda Rašić 14.09.1935-03.01.2023. Mila moja Titi, mirno putuj - poručila je voditeljka i sve rastužila ovom objavom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.