x

Niko nije mogao da odvoji pogled od Jelene

Ubitačna Karleuša u crnoj haljini jedva "sačuvala" nemirne grudi

Jelena Karleuša (42) na snimanju emisije "Zvezde Granda" pojavila se u uskoj, provokativnoj kreaciji, zbog koje mnogi nisu znali gdje prije da gledaju.

Jelena je na sebi imala crnu, dugu haljinu koja prati liniju tela, tako da su njene zanosne obline došle do izražaja. Dekolte je tek posebna priča, jer je gonrnji deo sa ogromnim izrezom više otkrio nego pokrio pevačicine grudi.

Iako svaki put iznenadi sa frizurom, Karleuša je ovog puta isfenirala kosu i pustila je niz leđa, što je dalo poseban pečat celokupnom, elegantom utisku. Nije joj manjkalo ni dobro raspoloženje, pa je na Grand stigla sa osehom na licu.

Jelena je neko ko je ne greši u izboru garderobe, pa je tako i ovog puta mnoge ostavila bez teksta istaknutom figurom svog tela, oblika "peščanog sata" i dekoleta, koji je naglasio njene bombastične grudi.

Jelena se i ovog puta potrudila da njena kombinaija i pojava prođu i te kako zapaženo, te ne čudni što je za snimanje, za prethodna dva stajligna iskeširala više od 90.000 evra.

Podsetimo, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju, a i pored vrelog tela, mnogi su primetili i Jelenino krvavo koleno, pa je verovatno zbog povrede ovog puta izabrala dugu haljinu.

.


(Telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.