x

Velika akcija TRIAB Škode!

“TRIAB Škoda”, koja pripada grupaciji ”Bunjo”, iako je najmlađi član Škodine mreže u našoj zemlji svakog mjeseca bilježi odlične rezultate. Tako su ostvarili prodaju ovog brenda veću od 7% ukupne Škodine prodaje u BiH, a u regiji Sarajevo čak više od 15 %.

I u narednom mjesecu ova kompanija je za svoje vjerne kupce napravila nekoliko akcija, kojima će sigurno svi biti iznenađeni, ali i oduševljeni. 

Auto Kuca Bunjo Triab

Alipašina bb Sarajevo 71000 Bosnia & Herzegovina

033 222-630

- Od 15. marta krenuli smo sa akcijom u kojoj će naši kupci za kupovinu automobila dobiti popust u iznosu od 1.001 KM. Akcija će trajati sve do 15. aprila, nakon čega pripremamo još nekoliko iznenađenja za naše kupce.

Uporedo sa ovom akcijom u našem servisu koji se nalazi u sklopu salona u sarajevskom naselju Šip, koji je rađen po najsavremenijim evropskim standardima, mogu obaviti servis automobila u koji je uključena zamjena ulja, filtera ulja, dijagnostika i pregled u 88 tačaka za samo 88 KM – kaže Adis Bunjo, direktor “TRIAB Škode”, koji je na petnaestom „Izboru automobila godine`` u BiH izabran za menadžera – dilera godine.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.