x

desetine ih gledalo

Video koji je šokirao Hrvatsku: Učenice su se mlatile do krvi...

Šokantna snimka tučnjave dvije učenice iz Splita kruži društvenim mrežama. Na snimci je vidljivo kako jedna drugoj zadaju udarce dok više desetaka njihovih kolega navija. To je bilo na parkingu u Ličkoj ulici, javlja Slobodna Dalmacija koja iz PU Splitsko-dalmatinske neslužbeno doznaje kako su posljednjih dana zaprimili prijave o dogovorenim tučnjavama, ali po izlasku na teren nisu zatekli nikakve izgrednike niti je ijedan učenik splitskih škola zatražio liječničku pomoć.

Masa je glasno navijala, sve je počelo udarcem u glavu, mršavija i manja djevojka završila je na podu, a jača i veća oborila se na nju između dva automobila svom snagom. Jedan od najpotresnijih trenutaka je onaj kada je na trenutak zastala, ozareno pogledala okupljenu publiku i videći u njima ohrabrenje i poticaj, bespomoćnu djevojku nastavila je tući. Tučnjava je ubrzo prekinuta, a plavokosa djevojka jedva je došla sebi, vidno uznemirena i ošamućena.

Iz splitske policije potvrdili su kako su zaprimili prijave o tučnjavama na ulicama, u ovom trenutku analiziraju snimke i pokušavaju utvrditi identitete sudionika, ali nikakve detalje ne mogu iznositi do završetka kriminalističke istrage.

Jučer oko podneva je u pratnji roditelja u policijsku postaju dovedena jedna od sudionica tučnjave. Neslužbeno, 24sata.hr doznaje da bi uskoro mogla biti privedena i druga sudionica tučnjave.


(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.