x

(VIDEO) Sanja pred smrt objavila ovaj snimak iz provoda sa suprugom, nakon čega ju je ubio puškom i mirno prao ruke u dvorištu

Hicima iz lovačke puške Petar Ž. (73) iz Svileuve kod Koceljeve, u nedjelju ujutro, usmrtio je Sanju Janković (42) iz Valjeva. Ubistvo se dogodilo oko 8 časova u njegovoj kući u Svileuvi, gdje je inače živio sam, a Sanja sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici povremeno je tu boravila.

Petar i Sanja, prema prvim informacijama iz istrage, prethodnu noć su proveli vrlo veselo, u provodu po obližnjim ugostiteljskim objektima.

Starac je Sanji u spavaćoj sobi ispalio dva hica u grudi, nakon čega je pušku prislonio na zid u predsoblju i pošao na česmu pred kućom da opere ruke. Usput, pozvao je susjeda i prijatelja, koji mu je često pomagao jer je živio prilično usamljeno u kući na kraju sela.

- Kada me je Petar pozvao telefonom i pitao da li mogu brzo da dođem, pomislio sam da mu je pozlilo, jer je stariji čovjek. Sjeo sam u auto i požurio, a ni slutio nisam šta se desilo - priča potreseno susjed koga je Petar alarmirao nakon "krvavog pira", ali ne želi da mu se pominje ime.


Užasnuti čovjek kaže da se začudio kada je Petra ugledao u dvorištu, naizgled pribranog i u dobrom stanju. Upitao ga je da li je dobro, a ovaj je u očajanju uzvratio: "Ubio sam Sanju!" Odmah potom, susjedi su pozvali policiju sa kojom je došla i Služba hitne pomoći, ali ljekari su mogli samo da konstatuju smrt žene.

- Dugo su održavali tu svoju vanbračnu vezu, bar deceniju, i nikada nisu imali problema. Petar je Sanji kupio kuću negdje u Valjevu. On ima četiri kćeri, od kojih su dvije slijepe. Ona takođe ima kćerku, ali ih te okolnosti nisu ometale - priča jedan prolaznik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.