x

Vjerenik trudne Sevićke pozitivan na koronu: Evo kad je posumnjao da nešto nije u redu i kako par sada živi!

Vjerenik Ane Sević, biznismen Daniel Nedlejković, pozitivan je na koronavirus dok su pjevačica i njena kćerka Lorena negativne. Prema pisanju domaćih medija, on nije siguran gdje je uspio da "zakači" virus jer se nije mnogo kretao prije svega zato što je njegova draga trenutno u drugom stanju.

"Tačno je da imam koronu, ali se dobro osjećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo ga možda tako prenijeli na druge", rekao je Daniel, pa otkrio da je posumnjao na Covid-19 kada je nos počeo da mu curi.


"Golicalo me je u grlu i sve je djelovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test, koji je pokazao da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem nedjelje treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima", objasnio je on, a potom dodao da on, Ana i Lorena žive u istom stanu, ali da se on potpuno izolovao.


"Srećom i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu i ostavi mi je ispred vrata", priča on i dodaje:

"Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigdje se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želio da rizikujemo. U posljednjih nekoliko mjeseci sam bio samo dva puta u restoranu, moguće je da sam od konobara pokupio virus."

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.