x

Zabranjeno pušenje u Travniku napravilo spektakl na Ćevap fest-u! (Foto)

U subotu navečer održana je druga noć Street food & Ćevap festa u Travniku na kojem je nastupila grupa Zabranjeno Pušenje.

Bila je i ostat će noć za pamćenje. Sjajan uvod u prelijepu travničku noć napravio je DJ EXIT, a prije koncerta službeno je otvoren Street food & Ćevap fest. Predsjedateljica OV Travnik Vlatka Lovrinović i ministar u Vladi SBK Boja Domić službeno su otvorili festival i zahvalili organizatorima, a onda je na stage izišla gruoa Zabranjeno pušenje koja je više od tri sata sa svojim hitovima zabavljala nekoliko tisuća posjetitelja na ovom popularnom festivalu.

– Organizator manifestacije Ivica Džambas istaknuo je u svom govoru kako je travnički ćevap brand po kojem je Travnik poznat, te zahvalio čevabdžinici Bajra koja ne prepoznala projekat i podržala.ga od prvog dana, a.publika je Bajru nagradila velikim pljeskom.

– Bez pokrovitelja i sponzora ove manifestacije nebi ni bilo te se zahvaljujemo Vladi SBK, Ministarstvu obrazovanja, mladih, kulture i sporta, Ministarstvu gospodarstva, predsjedatelju Sabora SBK, Općini Travnik, mesnici Bajra, Vlašić gradnji, Semiminor firmi, firmama Bossil, Ecos, Promar, Foliplast, MLM, Autoservisu Anteša, Ožujskom pivu, vinarijanAndrija, Sarajevski kiseljak, šatorima Ines, komunalnom poduzeću Bašbunar, te svima koji su dali podršku ovoj manifestaciji.

Cijelu galeriju pogledajte ovdje

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / centralna

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.