x

tik nakon rođenja sina

Zbog ovoga su raskinuli Tara i Danilo? Simovljeva dodatno podgrijala glasine o prekidu veze: Mir, mentalno zdravlje...

Tara Simov nedavno se ostvarila u ulozi majke, nakon čega je izašla iz porodilišta i sa svojim izabranikom Danilom Raičević otpočela zajednički život, ali po svemu sudeći ljubavna idila je kratko potrajala.

Naime u njihovom domu došlo je do nesuglasica, nakon čega su se otpratili sa društvenih mreža, a potom je Danilo napravio još veći šok potez i objavio stori, za koji su mnogi protumačili da se odnosi upravo na Simovljevu.


Na društvenim mrežama se odmah povela polemika da su njih dvoje raskinuli, a Tarino novo oglašavanje dodatno je podgrijalo ove sumnje.

Tara je okačila citat na engleskom, koji između redova jasno potvrđuje da je došlo do prekida.


- Ovan te nikada neće ostaviti zbog nekog drugog. Oni ostavljaju samo zbog svog mira, mentalnog zdravlja ili kada više ne mogu da ti vjeruju - napisala je Tara na engleskom jeziku, a potom je podijelila objavu jedne korisnice ove mreže:


- Pjeva Aco Pejović: "Ide život, idu godine, svako nekog željan ostane". Živite, živite tako da ludo volite i budete voljeni, jer, nikada se ne zna kad je posljednji dan nekoga da vidite. Jer, život - glasi ova objava.

Inače, mnogima je čudno da je do kraha Tarine i Danilo ljubavi došlo na dan crkvenog vjenčanja njenog bivšeg dečka, repera Nenada Aleksića Ša.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.