x

NEMA SREĆE U LJUBAVI

Zgodna bodibilderica: “Zarađujem od premlaćivanja muškaraca”

Misle da koristim steroide, ali ja stvarno naporno vježbam



Sofija Larisa Vejs (Sophie Larissa Weiss), na društvenim mrežama poznata kao Barnsley Basher, kaže da su muškarci previše uplašeni da bi je pozvali van, dok su drugi uvjereni da ona uzima steroide. Također je rekla da muškarci radije pitaju njenu mamu za broj nego da razgovaraju s njom direktno.

Trenira često

Ova 30-godišnjakinja ljubiteljica je borilačkih vještina, a njen posao je borba s muškarcima iz njene dnevne sobe za novac. Njen je otac također svjetski prvak u bodibilderu, a Sofija trenira s njim četiri puta sedmično.

- Često čujem od raznih muškarci da izgledam muževno i doslovno me optužuju da uzimam steroide i slično, a nisam čak ni toliko velika. Razlog zbog kojeg to shvatam kao kompliment je taj što očito misle da moje tijelo nije dostižno. Sve je to težak rad i hrana, a tajna nije u tome da se izgladnjujete - ispričala je za Daily Star.

Djevojku iz Jorkšira žele muškarci na internetu, a kada ne guši frajere na podu svoje dnevne sobe, zarađuje na OnlyFansu. Jednog mjeseca zaradila je čak 12.600 eura, ali uprkos njenom uspjehu u prodaji fotografija, stvarni svijet može biti izazovniji.


- Kada je riječ o spojevima i tome slično, teško je. Bila sam na odmoru s majkom u prošlosti i nisam to shvatila, ali muškarci me se plaše, a ja nisam znala. Samo sam mislila da im nisam privlačna ili tako nešto. Izašla bih van sa svojim prijateljicama i one bi čavrljale s dečkima, a ja nikad nisam i mislila sam da nešto stvarno nije uredu sa mnom - objasnila je pa dodala kako se stvar promijenila kada je počela izlaziti sa svojom majkom:

Dečki je se boje

- Bilo je to kad sam počela ići na odmor s majkom i otišle bismo u bar i ti bi dečki počeli čavrljati s mojom mamom, a nikad ne bi čavrljali sa mnom. Sjećam se kako sam jedne večeri pomislila kao moja majka ubija među dečkima. Zatim mi je rekla da idu preko nje da razgovaraju sa mnom. To je zastrašivanje, zar ne? Sigurno me smatraju zastrašujućom, ali ne znam zašto.

-Privlačim pokorne, slabe muškarce u vezama. Samo pomislim kad me vide kako se bavim borilačkim vještinama ili kako već misle da imam mušku energiju. Također sam stvarno neovisna jer imam svoje ciljeve i treniram kao muškarac i borim se kao muškarac. Mislim da to može odbiti mnoge momke - zaključila je.

Uprkos tome što je mnogi doživljavaju kao zastrašujuću, Sofija ima mnogo fanova. Neki muškarci traže savjete o tome kako dobiti mišiće, dok je drugi obavještavaju o svojim fitness transformacijama. A jedan je fan čak doletio iz Španije kako bi ga ona pretukla.

Objašnjavajući svoju karijeru, rekla je:

- Zarađujem za život od premlaćivanja muškaraca. Žele da dominiram nad njima hrvačkim pokretima i vole dobiti udarac u lice. Imala sam mušteriju iz Madrida koji je doletio sve do mene da bih ga udarila u lice. Imao je jeftin let i hotel, ali ja naplaćujem 600 eura po satu, a on je ovdje proveo dva sata. Moj tata misli da je to smiješno i sjajno i pričao je ljudima na odmoru u Egiptu sve o tome. Rekao je da njegova kćerka baca muškarce unaokolo da bi zarađivala za život - otkrila je Sofija.


Izvor: avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.