x

NIJE JOJ LAKO PALO

Zvezda Granda koju je žiri izvrijeđao odustala od takmičenja! Marija Šerifović se odmah oglasila: Stojim iza svake svoje riječi!

Pjevačica Marija Šerifović otkrila je na svom Instagramu da je takmičarka "Zvezda Granda" Anastasija Ićurup riješila da odustane od takmičenja nakon uvreda koje je dobila od strane žirija.

Naime, pjevačica i članica žirija Ana Bekuta pokrenula je raspravu vezanu za stajling obe takmičarke, koje su se pojavile jedna u crnom provokativnom kostimu, a druga u crvenom na sceni Granda. Marija je sada rekla da stoji iza svake svoje riječi.


"Dobri ljudi, dobar dan. Elem, zatrpali ste mi DM, želim da kažem da stojim iza svake svoje izgovorene riječi, smatram da je to jedino ispravno i dalje. Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena osjetila dobro, ne želim da bude dio toga. Da li bih ja to uradila?", rekla je Marija na snimku, pa nastavila:

"Ne bih, bila bih bolja i najbolja da žiriju pijem krv. Ova situacija se na ovaj način završava".


Podsjetimo, žiri je iznio svoje mišljenje na račun Anastasijinog oblačenja, ali i druge kandidatkinje Maje Đorđević.

"Ja ne znam šta to znači, gdje vi to nalazite, gdje kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, djeco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na djecu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih tjeraš da se ovako oblače. Ovo je neprimjerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad", rekla je Ana Bekuta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.