x

Haos u porodici Đogani

Anabela u suzama zbog kćerke: Za sve kriv Ninin ulazak u Zadrugu!

Anabela Atijas poslije duže pauze odlučila je da se vrati na muzičku scenu. Dok ne snimi novu pjesmu koju je već našla, pjevačica je počela da gostuje po muzičkim emisijama kako bi najavila svoj novi projekat.

Tom prilikom su je sreli mediji, a Anabela je prvi put komentarisala priče da njena mlađa kćerka Nina želi da uđe u Zadrugu.

– Još samo moja kćerka Nina nije bila u rijalitiju, ali kada bi to htjela ja je nikada ne bih podržala! Nije to samo uđeš, to uvlačiš cijelu porodicu u to! Šta god smo Gagi, Luna i ja kada smo bili u rijalitiju uradili, to se sve odražavalo na sve nas, na cijelu porodicu. Jer ako moje dijete doživljava nešto ružno, i ja sam tužna i sve to proživljavam sa njom. Rijaliti nas je naučio da budemo bolji, oprostili smo sebi mnoge stvari.


- Lako je osuđivati drugoga, a ući tamo i dati sebe na tacni i dozvoliti da te drugi gaze i osuđuju nije uopšte lako. Publika je surova! Kajem se zbog svega što je vezano za rijaliti. Sada kad gledam sve bi drugačije uradila, mada te situacije kroz koje sam prošla u rijalitiju su me učinile boljom osobom – objasnila je Anabela.


Kako prenosi Star, kada su po medijima počeli da se pojavljuju naslovi da će Nina ući u rijaliti, Anabela je napravila haos u porodici. Ona je, kako tvrdi izvor blizak pjevačici, bila očajna, plakala je i vikala jer ne želi da se više ikada njena porodica povlači po medijima u negativnom kontekstu, niti da bilo koja od njenih kćerki ima bilo kakve veze sa rijalitijem. Luna i Nina su je tada jedva smirile, tvrdeći da od toga nema ništa.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.