x

Brady o novom pravilu u NFL-u: Nisam oduševljen!

Quarterback New Englanda Tom Brady samo je jedna od „žrtava“ nove odluke NFL-a, prema kojoj stari modeli kaciga neće biti dozvoljeni na terenima najbolje lige američkog nogometa u sljedećoj sezoni. Legendarni igrač izjavio je da se muči s privikavanjem na novu kacigu.

U aprilu NFL liga donijela je pravilo po kojem je model kacige koji je Brady nosio tijekom karijere zabranjen u ligi od sljedeće sezone, a tom odlukom pogođeno je još više od 30 drugih igrača širom lige.

Igrač Ridersa Antonio Brown nedavno je izjavio kako neće igrati u NFL-u ukoliko mu organizacija ne dopusti nositi staru kacigu, a jedan od najvećih igrača svih vremena u ovom sportu Tom Brady istaknuo je kako ima velikih problema s privikavanjem na novi komad opreme.


„Eksperimentisao sam s nekoliko različitih kaciga, a ne mogu reći da sam oduševljen kacigom s kojom sada treniram. Pokušavam iz nje izvući najviše što mogu“, istaknuo je veliki Brady.

Motiv za zabranu starih modela kaciga je poboljšavanje sigurnosti.

„Nosio sam staru kacigu na četiri Superbowla, baš mi je bilo mrsko što sam morao je staviti na policu“, dodao je 42-godišnji igrač Patriotsa.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.