x

LUKSUZNI RANGE ROVER I OBEZBJEĐENJE: Benjamin Spahović nakon izlaska iz Parova hara centrom Sarajeva! (FOTO)

Benjamin Spahović Tigar je izašao iz Parova na nekoliko dana, a kako nezvanično saznajemo, za nedjelju je planiran njegov povratak u rijaliti. Za to vrijeme, Benjamin koristi svaki slobodan trenutak, a ekipa Ekskluziva.ba portala je zabilježila ekskluzivne fotografije najpopularnijeg rijaliti takmičara, i to u centru Sarajeva. 

Benjamin Spahović je na Ferhadiju, inače najprometniju ulicu u gradu, stigao u skupocijenom Range Roveru, i to ni manje ni više nego sa obezbjeđenjem, koje se nalazilo u ništa manjem luksuznom vozilu VW Golf 7R.

Popularni Sarajlija ne krije kako živi na visokoj nozi, o čemu je pričao i tokom boravka u Parovima, pa je njegovo pojavljivanje u centru grada napravilo pravu pometnju. Odmah po izlasku iz Range Rovera prolaznici su primijetili Benjamina, što i ne čudi budući da je napravio neviđeni haos u historiji rijalitija.

Spahoviću su društvo pravili momci iz obezbjeđenja, koji gotovo non stop provode vrijeme sa njim. Mnogi prolaznici su prilazili Benjaminu i pružili mu podršku tokom daljeg učešća u rijalitiju. Iako se šuška kako se po izlasku iz vile u Zemunu odmah počastio novim automobilom, on zbog ugovora nije mogao da odgovara na bilo kakva pitanja.

Inače, Benjamin je na sebi nosio markiranu garderobu, a sama cijena naočara je nekoliko stotina eura. Nakon što je dobio riječi podrške, stotine začuđenih pogleda od strane prolaznika, on je u društvu obezbjeđenja otišao do jedne zgrade kako bi završio potrebnu papirologiju. Podsjećamo, Benjamin je Parove napustio iz zdravstvenih razloga.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp +234 810 410 2662
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top