x

ona je odlučila

Milomir Marić se oglasio o otkazu Jovane Jeremić: Nije mi se ni javila, u šoku sam, čelnici Hepija pokušali sve da je zadrže!

Jovana Jeremić, koja je do juče vodila i uređivala jutarnji program na Hepi televiziji, odlučila je da prekine saradnju sa medijskom kućom u kojoj je započela svoju karijeru.

Ova odluka navodno nije bila ishitrena.

"Jovana je bila jedan od najvrednijih radnika na Hepiju. Ona nije čak ni koristila svoj godišnji odmor za odlazak na ljetovanje sa djetetom i suprugom, a radila je i kad je imala slobodne dane. Već duže vrijeme mi je spominjala da je umorna od posla i da joj treba predah, tako da je ovo bila očekivana reakcija, samo je bilo pitanje vremena kada će to uraditi. S druge strane, znam i da je to vrlo teško palo čelnicima televizije, koji su je dugo ubjeđivali u nadi da će je zadržati na poslu, međutim, ona je čvrsto stala iza svoje odluke i presjekla", rekao je izvor, a nakon toga se oglasio i šef Jovane Jeremić, Milomir Marić, koji je bio zatečen.


"Čuo sam da je dala otkaz, nije našla za shodno da mi se javi, bio sam šokiran", rekao je Marić, dok je sama Jovana ovako objasnila svoju odluku:

"Moje dijete me nije viđalo skoro uopšte od poslovnih obaveza, a jednom ima dvije i po godine. Želim da se posvetim njoj, da više vremena provodimo zajedno, da radim na njenom vaspitanju. Nisam ja više djevojka, sada imam dijete i muža, moram da imam vremena i za njih. Imam apsolutnu podršku supruga i svog okruženja."

.

.

.

.

.

.


.

.

.


Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.