x

nastavljaju rat

Novi haos u najavi: Milica Pavlović napala majku Teodore Džehverović!

Izgleda da rat Milice Pavlović i Teodore Džehverović ne prestaje, već naprotiv, ulazi u vrlo zanimljivu fazu. Iako je Milica stavila navodno tačku na sukob sa mlađom koleginicom, nije dangubila pa je iskoristila priliku da potkači i njenu majku.

Istina, Pavlovićka je nije imenovala, ali svima je jasno da misli na Gordanu Džehverović kao na ženu koja je željela da postane poznata:

– Moj otac i moja maćeha su divni ljudi koji. Prvo ne vole da se eksploatišu u medijima i ja to cijenim kod njih. Najgore je kad se neko bavi javnim poslom, a roditelj želi da bude veća zvijezda. To je strašno, prvo imati u kući pa onda i živjeti sa njim. Ovako, oni su moja podrška, tu gdje treba da budu moja podrška, to je kuća – ispričala je Milica.


Ona je iskoristila priliku i da potkači Teodoru tako što je rekla da je Albino njoj napravio najveći hit i da ga je ona proslavila, a da sad bukvalno koleginice kasne i da je kopiraju. Milica nije željela da direktno imenuje Teodoru ali je prosto jasno o čemu se radi i na šta cilja. Nekoliko puta je pomenula da je Teodora nezahvalna i da joj se nije zahvalila za nešto što je učinila za nju. Teodora je svojim prijateljima ispričala kako Milica ipak ne radi stvari od srca već isključivo promišljeno i iz neke koristi.


Pavlovićeva je takođe dodala da Teodora nije dobro promislila kada je komentarisala nju i njen duet sa Albinom. Takođe ona je optužila kolege da uvijek traže neki način da u trenutku kad ona izda neke nove pjesme ili novi projekat da se za nju zakače ne bi li dobili reklamu. Tada je poručila velikodušno da nema ništa protiv da kolege dobiju reklamu preko njenih leđa.


Podsjećamo, Teodora je imala i neprijatnost oko nastupa na Music week festivalu kada su je gađali flašama. To nije prvi put da su pjevačicu u posljednjih nekoliko nedelja napali na nastupu. Svakako je ok da se verbalno raspravlja sa Milicom Pavlović, ali bilo kakav vid fizičkog nasilja oštro osuđujemo.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.