x

objavila fotografiju uz emotivne riječi

Objavljena slika Koste Kecmanovića sa djevojkom! Ona tvrdi da su u vezi, slomljena što nije pored nje: Nedostaješ mi! (Foto)

Trećeg maja ove godine, Kosta Kecmanović zavio je u crno deset porodica i čitavu Srbiju, kada je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' izvršio masakr i tom prilikom usmrtio svojih devet vršnjaka i muškarca iz obezbjeđenja.

Javnost je već tri mjeseca nijema, a detalji slučaja iz dana u dan isplivavaju na površinu. Ono što posebno šokira jeste činjenica da je nakon učinjenog krvavog pira, Kecmanović dobio veliki broj pratilaca i fanova koji veličaju njegov lik, pružaju mu podršku, a za njegov 14. rođendan, slali su mu poklone i čestitke.

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija koju je objavila jedna korisnica mreža koja tvrdi da je Kostina djevojka.


Naime, na pomenutoj fotografiji su dečko i djevojka čvrsto zagrljeni, dok u pozadini ide pjesma Bili Ajliš ''Volim te'' i prati je opis: ''Nedostaješ mi!''

Na slici se ne mogu vidjeti likovi spomenutog para, te se ne može sa sigurnošću reći da se radi o Kecmanoviću, kao i da djevojčica koja tvrdi da mu je djevojka to zaista i jeste.

Činjenica je da Kostu podržava, kako sama kaže, da joj nedostaje, a da li mu je zaista bila emotivna partnerka, nije poznato.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.