x

Otkrivena najmračnija tajna: Mladen Vuletić sa 17 godina pod tušem napravio Mariji dijete! Kulićka se očistila?

U rijalitiju "Parovi prije dvije godine u javnost je isplivala informacija da je majka Miljane Kulić Marija imala se.s sa Mladenom Vuletićem Đomom kada je imao samo 17 godina. Ove navode i sam je pred kamerama potvrdio Vuletić.

Udata Kulićka je nakon ljetnje avanture sa maloljetnikom ostala u drugom stanju, a neplaniranu trudnoću je u strogoj tajnosti prekinula, nadajući se da će njena tajna ostati zakopana do groba. O svemu šta se dešavalo između pobjednika "Parova 7" i učesnice "Zadruge 3" iz davne 2007. godine govori dobro obaviješteni izvor.

"Đoma se prvi put susreo s porodicom Kulić 2007. godine u Sutomoru. Marija je na more stigla sa mužem Sinišom i kćerkama Miljanom i Tijanom. U to vrijeme imala je 32-33 godine, top-riba, plavuša, sa izraženim oblinama, izrazito zgodna žena. Svi mladi momci su je željeli za sebe", započinje priču sagovornik, ističući da je uprkos činjenici što je Vuletić bio maloljetan sve ukazivalo na to da će imati s.ks sa Kulićkom.


"Mladen je u to vrijeme bio maloletan, tek je navršio 17 godina, ali žene mu nisu bile nepoznanica. Marija je bila prepuna se.sualne energije i neproživljene životne radosti, pa se dogodilo očekivano", tvrdi dobro obaviješteni izvor. Sagovornik je otkrio koje je mlada Marija dugo vrebala Mladena, pa se jednoga dana i osmjelila da mu priđe.

"Marija je redovno na plaži posmatrala Đomu i na sve načine pokušavala da ga obrlati kako bi zadovoljila svoje potrebe. Prišla mu je jedan dan ispred picerije i rekla mu da ga želi",priča izvor. Kulićka je ostavila porodicu u hotelu, pa se uputila "na mjesto zločina" sa maloljetnim ljubavnikom.


"Noću se iskrala iz hotelske sobe, gdje je ostavila usnule kćerke i supruga, pa se zaputila kod tuševa. Jedan čovjek takođe može da potvrdi ovu priču. On je bio svjedok Marijinog i Mladenovog ulaska pod tuševe, gdje su imali s.ks u više navrata", otkriva sagovornik i dodaje kako je vrela akcija trajala do zore. Kulićka je bila živa vatra, a Đoma, očekivano, mlada krv. Uživali su jedno u drugom do ranih jutarnjih časova".

Prema tvrdnjama sagovornika, majka poznate rijaliti-učesnice Miljane Kulić nakon ljetovanja je shvatila da je u drugom stanju, a bez sumnje je znala da je beba koju nosi Mladenova.


"Marija je ubrzo po povratku u Niš shvatila da je ostala u trudna. Sa mužem Sinišom u to doba nije bila intimna, pa nije postojala mogućnost da dijete bude njegovo", priča izvor i dodaje da se Kulićka bez mnogo razmišljanja oprijedelila za prekid trudnoće.

"Bez mnogo oklijevanja, zakazala je kiretažu i abortirala je Mladenovo dijete. Prijateljica koja je radila u to vrijeme kao medicinska sestra u bolnici u Nišu mi je ispričala da je prilikom prekida trudnoće bila ravnodušna. Znala je da tajnu o s.ksu sa maloljetnikom, preljubu i neželjenu trudnoću mora čuvati do kraja života, odnosno, da s njom mora otići u grob", zaključuje dobro obaviješteni izvor. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.