x

Šokantno priznanje prevarene žene učesnika Parova! Ivana: Požgaj mene voli, a Milijanu ka*a iz zezanja!

Ekskluzivno za Srpski telegraf progovorila je Ivana Požgaj, supruga Aleksandra Požgaja, i otkrila šta misli o se.su njenog muža i Milijane Bogdanović, kao i o ostalim situacijama u vili "Parova".

- Uopšte me ne pogađa to što su njih dvoje bili intimni u tajnoj sobi. Mene Požgaj voli, a s Milijanom to što radi je iz zezanja. On se samo igra sa njom i koristi je, meni je ta djevojka presmiješna. Nikad me muže bi ostavio zbog takve djevojke - priča otvoreno Ivana i dodaje:


- Aleksandar sve radi zbog rijalitija, zato se ne ljutim na njega. Ta klinka se naložila, a on je vrti kako hoće. Nas dvije nikako ne možemo da se poredimo. Djevojka koja je u vezi sa matorcem koji može deda da joj bude ne može da poljulja moj brak. Bogdanovićka je za ismijavanje, ja je gledam i umirem od smijeha. Iz njenih riječi se može zaključiti da joj očigledno ne smeta što je Aleksandar potvrdio da je bio intiman sa Milijanom u tajnoj sobi.


- Milijana dobro zna koliki mi je, ona zna veličinu mog. Prije neki dan sam joj rekao malo da se udalji, da se ne lijepi toliko za mene - priznao je Požgaj i šokirao sve u vili, dok je Bogdanovićka poludjela i sve vreme vikala da je lažov i da priča gluposti. Nakon što se umirila, Milijana je ipak priznala da bi se svuda se.sala sa Ivaninim mužem.

- Sa Požgajem bih bilo gdje imala se.s. Nebitno je mjesto, mada sam napolju slobodnija. Ovdje mi kamere smetaju, a i moj partner - priznala je Milijana za Hepi televiziju i dodala da jedva čeka da vidi leđa svom dečku Milojku Božiću.


Podsjetimo, Milijana je poslije nezaboravnog se.sa koji je imala sa Aleksandrom riješila da ostavi starijeg partnera Milojka Božića i prvi put u životu proba vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama. Takođe, učesnica "Parova" je nakon vrele akcije odmah priznala da bi se udala za Aleksandra da može.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.