x

dotuklo je

Suze su joj se slivale dok je ovo izgovarala: Voditeljka jutarnjeg programa zaplakala u programu!

Pribranost je ovoga jutra napustila voditeljku Mariju Savić Stamenić koja je poznata po suptilnosti i smirenosti, ali tokom današnjeg programa uživo nije uspjela da zadrži suze.

Marija je jutros vodila program kada je stigla vijest o smrti mlade porodilje M. P. koja preminula u Nišu, a koje je imala svega 27 godina, pa je istu jedva podijelila sa gledaocima Prve televizije, u "Jutru", nešto prije 10:30 časova.

Uvek šarmantna Marija raspoloženo je razgovarala sa svojim gostom, a na kraju njegovog gostovanja javljena joj je tragična vijest.


- Nažalost, tragična vijest stiže nam iz Niša... - počela je Marija.

- 27-ogodišnja žena, porodilja, iz Zaječara, koja se prije dva dana porodila u 35. nedjelji trudnoće, izgubila je bitku sa korona virusom - jedva je rekla voditeljka.


- Beba Milica je dobro... Ona nije pozitivna na korona virus. Kao što znate, odvijala se prava, lavovska borba ljekara u KC Niš, za život bebe i za život ove porodilje... Beba je preživjela, ali majka, nažalost ne... - rekla je Marija drhtavim glasom, sa očima punim suza.

M. P. je iz Zaječara, a kako su mediji nešto ranije objavili, bitku sa kovidom izgubila je jutros, u četvrtak, 29. aprila, u 7.20 sati.


Njena beba Milica, kao što se objavilo već negativna je na korona virus.

- U pepelu ljudske nesreće, prkosno, iznikao je novi život. U drami koju samo život može da režira, niški anesteziolozi udaljili su se za trenutak od respiratora i pomogli hrabroj M. P. iz Zaječara da na svijet donese zdravu djevojčicu Milicu - ovim riječima opisao je za Telegraf.rs dr Radmilo Janković, zamjenik direktora niškog UKC porođaj dvadesetsedmogodišnjakinje žene oboljele od kovida 19, obavljen na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.