x

Modrić je veoma ljut

Španski novinar otkrio između koga vlada netrpeljivost u svlačionici Real Madrida

Fudbaleri Real Madrida sinoć su doživjeli iznenađujući poraz na gostovanju u Moskvi protiv CSKA (1:0) u meču drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Kraljevski klub i ove sezone brani titulu prvaka Evrope, ali nisu baš dobro krenuli. Trener ovog tima Julen Lopetegui susreo se s prvim problemima u ovoj sezoni i jasnom rezultatskom krizom. Da stvar bude gora sve više se priča o tome da atmosfera u svlačionici Reala nije na dobrom nivou kao prethodnih sezona.


Novinar OKDiario, Eduardo Inda, danas je otkrio da je sve jasnije da Lopetegui gubi konce u svlačionici Kraljeva. On je izjavio da je saznao iz povjerljivih izvora da je najbolji igrač svijeta Luka Modrić vidno nezadovoljan načinom na koji Lopetegui obavlja svoj posao.


"Modrić je veoma ljut na Lopeteguija. Nije zadovoljan statusom kojeg ima jer trener Reala često rotira ekipu. Modrić vjeruje da je mogao dobiti veću minutažu, a i sinoć je ostao na klupi. U svim mečevima je mijenjan i samo je protiv Espanyola odigrao cijeli meč. Saznao sam da se Modrić baš ljuti zbog toga na trenera", rekao je Inda.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.