x

ona je glavni krivac za ljubav veljka i bogdane

Danas su ponosni roditelji dva sina, a ovako je sve počelo: Ona ih je upoznala i riješila da Bogdana bude snajka Ražnatovića!

Bogdana Ražnatović i Veljko Ražnatović danas su dobili drugog sina Krstana. Mama i beba se osjećaju odlično, a ponosni tata najavio je gala slavlje u vili na Dedinju.

Prvi sin bračnog para dobio je ime po pokojnom dedi, Željku Ražnatoviću, a drugi sin se rodio na dan dedinog rođenja.

Porodica ne krije sreću, a prije samo nekoliko godina, Veljko je tvrdio da je od samog početka znao da je Bogdana žena za cijeli život.


Upoznali su se na planini i to zahvaljujući njegovoj sestri Anastasiji Ražnatović koja je od samog početka navijala za njihovu ljubav, a ovako je govorila o njima:

- Bogdana već godinu i po dana živi kod nas, to je sada i njena kuća. Divno se slažemo, ona je super, puno je volimo. Ušla nam je pod kožu vrlo brzo i dobra je djevojka, što je najvažnije - objasnila je ona, pa sa osmijehom nastavila o tome kako je "vezala" Veljka:


- Apsolutno! Za noge i za ruke! Šalu na stranu, nisam ga nikada do sada vidjela tako zaljubljenog i privrženog.

Veljka su oduvijek voljele žene, te je sa mnogima bio povezivan, ali sve je postalo historija kada je upoznao jednu od sestara Rodić.


Posljednja veza prije ljubavi sa Bogdanom bila je sa Mašom Terzić koja je kako su glasile spekulacije, dugo patila za njim.

Iako se o njihovom vjenčanju govorilo i prije same svadbe, jer je Bogdana na Instagram nalogu ubrzo promijenila prezime, mnogi su bili ubijeđeni da će se Veljko skrasiti upravo sa Bogdanom.


Na svadbi je u crkvi nosila vjenčanicu svoje svekrve Cece Ražnatović, a prilikom građanskog vjenčanja i uzela prezime.

Udala se kada je bila u poodmakloj trudnoći iako joj ti malo nije smetalo, a svadba decenije kako mnogi kažu prepričava i dan danas.


Mladenci su za prvi ples odabrali veliki svjetski hit, pjesmu Džastina Timberlejka, snimljenu 2013. godine.

Ceca nikada nije krila koliko je zadovoljna Veljković izborom te je više puta isticala da na Bogdanu gleda kao na drugu kćerku.

Danas su ponosni roditelji dva sina, a u planu imaju još mnogo djece.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.