x

"uvalila si se za sve pare"

Obrve čupavci, zubi zečiji: Maca Diskrecija izvrijeđala Jelenu Đoković!

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, „proslavila“ se učešćem u rijaliti programima, a potom je otvorila nalog na sajtu za odrasle.

Ova starleta, koja je prije šest godina priznala i da se bavi pros..tucijom, sebi je dala za pravo da javno proziva Jelenu Đoković, suprugu Novaka Đokovića.

Maca je na svom Tiktok profilu prije dvije godine uputila niz kritika na račun fizičkog izgleda supruge teniskog asa.


„Jelena Đoković… Pogledajte te obrve kao čupavci, ima pjegice kao Pipi Duga Čarapa, znači zubi zečiji. Ženo, uvalila si se za sve pare, j..eš mi sve! Kako si se dobro udala“, rekla je starleta.

Iako ne vidi problem u tome da komentariše nečiji fizički izgled, Diskrecija nije imala problem ni da prizna da se bavi pros..tucijom.


„Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim pros..tucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem tijelo da bih preživjela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše“, istakla je ona 2017., a dvije godine kasnije je zbog bavljenja „najstarijim zanatom“ i uhapšena.

To nije bio prvi put da je privođenja iz tog razloga, ali je zatvorsku kaznu uvijek uspjela da izbjegne plaćanjem određene sume novca.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.