x

NEMOGUĆE! MUK NA SASLUŠANJU! Mala Jana izgovorila RIJEČI koje su ZBUNILE sve prisutne!

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je juče novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom ga tereti da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović. Marjanović je ponovo optužen za teško ubistvo, ali je u optužnici ovog puta i svjedočenje Zoranove i Jelenine kćerke.

Prethodna optužnica protiv Zorana Marjanovića podignuta je 9. februara ove godine , međutim, nju je Viši sud 20. marta vratio tužilaštvu i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, a među njima i da sasluša maloljetnu kćerku Marjanovića.


Ova djevojčica ispitana je prošle nedjelje, a kako je kazala, sve vrijeme je bila sa ocem na nasipu u trenutku nestanka njene mame.

Mala Jana na saslušanju u tužilaštvu je rekla da se od oca nije razdvajala i da su zajedno tražili mamu.


- Sišli smo niz neko brdo, a mama je otišla gore i rekla "Idem ja". Tata i ja smo vidjeli da je nema i onda smo je tražili, ali nije je bilo - rekla je Jana, koja je dodala da je Jelena bila u plavoj trenerci.

Ona je rekla da je njen tata u pritvoru jer su ga "pogrešno okrivili neki ljudi koji lažu i neki novinari da je ubio mamu".


Tužilaštvo je u optužnici obrazložilo da Janin iskaz nije od značaja za postupak jer je od članova porodice bilo nametnuto da to kaže.

- Jana se sjećala samo onoga što ide u prilog Marjanoviću. Znala je u čemu je Jelena bila tog dana, ali nije se sjećala šta je Zoran imao na sebi niti koji je dan bio u nedjelju. Njen riječnik nije primjeren djetetu tog uzrasta, pa izgleda kao da su joj odrasli nametnuli šta da kaže - navodi se u saopštenju.


Ukoliko sud potvrdi optužnicu, od jeseni se može očekivati i početak suđenja Zoranu Marjanoviću za teško ubistvo za koje je zaprijećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.